CepteTEB duyurdu! Mobil uygulamayı indirene, internet harcamaları karşılığında bin 200 TL’lik para iadesi tanımlanacak!

Sene bitmeden yeni müşterileri için bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran dijital banka CepteTEB, TL iadesini garanti ettiği yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Yüksek enflasyon, rekor seviyelere ulaşan akaryakıt fiyatları, devam eden çip krizi ve daha pek çok olumsuz gelişme, vatandaşların mağazaların önünden dahi geçememelerine sebep oldu. Aylık kazançları ile sabit giderlerini dahi karşılama noktasında sıkıntı çeken tüketiciler, bir de gıda, giyim gibi temel ihtiyaçlarına yetişemeyince büyük bir geçim derdinin içerisine düştü. Yaklaşık bir yılı aşkın süredir devam eden bu durum, bütçelerin sıfırlanmasına sebep oldu.

2023 yılının maaş zamlarına ilişkin olumlu açıklamalarda bulunan hükümet yetkilileri tüketicilerin yüzlerini bir nebze olsun güldürse de yeni yıl ile birlikte gelecek olan yeni zamlar, maaşların bir kere daha eriyeceğini düşündürmeye başladı. Bu durum karşısında sene sonu gelmeden bütçelerini bir nebze olsun toparlayabilmek isteyen tüketiciler özellikle bankaların yıl sonu kampanyalarını yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren dijital banka CepteTEB, henüz müşterisi olmayan tüketiciler için avantajlı bir hediye kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin tüm detayları tüketiciler ile paylaştı.

CEPTETEB ARALIK AYI İADE KAMPANYASI

CepteTEB duyurdu! Mobil uygulamayı indirene, internet harcamaları karşılığında bin 200 TL’lik para iadesi tanımlanacak!

Türkiye Ekonomi Bankası’na bağlı olarak hizmet veren dijital banka CepteTEB, yeni müşterileri için yepyeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Banka, 31 Aralık tarihine kadar CepteTEB Mobil uygulaması üzerinden müşterisi olan ve vadesiz hesabına bağlı olarak ayda 2 bin TL’lik harcama yapacağının sözünü veren tüm yeni müşterilerine aylık yüzde 5, 12 ay boyunca ise toplamda bin 200 TL tutarında para iadesi yapacağını bildirdi. CepteTEB yüzde 5’lik kısmın internet harcamalarını kapsadığını vurguladı.

CEPTETEB ARALIK AYI İADE KAMPANYASI İÇİN BAŞVURU YAPILMASI GEREKİR Mİ?

Dijital banka CepteTEB tarafından geliştirişmiş olan bin 200 TL’ye kadar para iadesi kampanyası, başvuru gerektirmemektedir. Banka 31 Aralık tarihine kadar mobil uygulama üzerinden müşterisi olan ve vadesiz hesabından her ay en az 2 bin TL’lik harcama yapacağının sözünü veren tüm yeni müşterilerine, aylık internet harcamaları karşılığında para iadesi yapacaktır.

CepteTEB duyurdu! Mobil uygulamayı indirene, internet harcamaları karşılığında bin 200 TL’lik para iadesi tanımlanacak! ile ilgili etiketler TEB Bankası Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.