Cennet'in Gözyaşları 27.bölüm fragmanı izle!

ATV ekranlarında yayınlanan Cennet'in Gözyaşları 26.bölümü ile izleyicilerle buluşuyor.Yapımcılığını Süreç Film – Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Cennetin Gözyaşları her bölümü soluksuz izleniyor. Oyuncu kadrosunda; Esra Ronabar, Berk Atan, Almila Ada ve Hazım Hörmükçü yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Sadullah Celen'in oturuyor.. Reyting yarışında ise iddialı diziler arasında yer alarak birçok yapımı geride bırakmaktadır. Peki yeni bölümde neler olacak? Cennet'in Gözyaşları 27.bölüm fragmanı izle!Detaylar haberimizde...

Her hafta izleyici hüzünlü anlar ile duygulandıran dizi Cennet'in Gözyaşları hayranlıkla takip ediliyor. ATV ekranlarında yayınlan dizi bu hafta 26. bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Reyting yarışında ise birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yerini koruyor. Oyuncu kadrosu ile olduğu gibi hikayesi ile de büyük bir hayranlıkla izleniyor. Her bölümü sonrasında haftaya neler olacağı merak ediliyor. Cennet'in Gözyaşları 27.bölüm fragmanı izle! Peki yeni bölümde neler olacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_11

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Buradan çıkar çıkmaz Cennet'e her şeyi anlatacağım!"

Arzu yaptığı hiçbir şeyden pişman değildir. Yine olsa yine Cennet'i, kızını kurtarmak için aynısını yapacaktır… Bunca zaman ilk defa Cennet'i görmüştür Arzu. Hep ardındaki acılarla yüzleşmemek için Cennet'i iten, terk eden Arzu için artık Cennet'ten daha önemli bir şey yoktur. Kendi acısının bir benzerini kızına yaşatmadan engel olduğu anda aslında kendi geçmişini de öldürmüştür. Şimdi sadece Cennet'e olan bastırdığı bütün annelik hisleri vardır.

Cennet, Arzu'nun kendisi için yaptığı bu fedakarlık karşısında hem şaşkın hem de adını koyamadığı hislerdedir. Arzu şu anda Cennet için cezaevindedir. Cennet bunun için pişmanlık duyarken bu Arzu'nun gururla taşıdığı bir nişan gibidir. Kızı için yapmıştır ve yine olsa yine yapacaktır!

Kaya ve Selim de Cennet'i kaçıran diğer adamın peşinde, öfkelerini dindirme derdindedir. Öncelikleri Cennet'tir… Ancak Kaya için durum yakında değişecektir. Cennet kızıdır, Arzu ile olan kızı ama hiçbir zaman Arzu'nun Cennet'i kabulleneceğini düşünmemiştir. Şimdi Arzu, Cennet'e gerçekleri söylemek için hazırdır. Melisa ve Kaya yolun sonuna geldiklerinin farkındadır.

Cennet her şeyden habersiz annesini cezaevinden çıkarken karşılamaya gidiyordur. Arzu da dışarıda kendisini bekleyen kızına gerçekleri anlatmak için hazırdır. Anne kız kavuşmasına az kalmıştır!

25.BÖLÜM ÖZETİ

Yaşam ile ölüm arasında!

Yaşadığı onca acıya ve olaylara rağmen belki ölüm en güzel kaçış olacaktır Selim için ama ya Cennet? Kaya'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için planları? Hepsi için belki de artık çok geçtir… Zaten Kaya da Selim'in ölmesi için fırsat yakalamıştır… Selim yaşamla ölüm arasındaki ince çizgidedir…Arzu içinse hayat hem dışarıda hem de hane içinde yaşanılması zor bir hal almaya başlamıştır. Kaya'nın varlığı, yaptıkları, yapacağını bildiği kötülükleri ile nasıl baş edeceğini düşünürken, bir yandan da Özlem'in evlerine gelip yerleşmesi Arzu'yu boğuyordur. Ama Arzu kolay kolay pes etmeyecektir. Özellikle Melisa için daha güçlü duracaktır ama hiç ummadığı bir şey olur. Cennet kaçırılır ve zor durumdadır. Arzu, Cennet'i kurtarmak için giderken 23 yıl boyunca içinde baskıladığı, inkar ettiği her şeyle yüzleşecektir. Hayatını mı yoksa hayatı pahasına Cennet'i mi kurtaracaktır? Bir saniye bile düşünmeden kararını verir Arzu.

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 24.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cengiz'in Rıza Bey'i öldürdüğüne inanan Orhan'ın öfkesi git gide artıyordur. Selim'i hedefi haline getirmiştir Orhan. Bir de üzerine Kaya'nın şirkette hak sahibi olması durumu daha da kötüleştirmiştir. Kaya'nın hem şirkete girişi hem de fazlasıyla etraflarında oluşu Selim'i de çok rahatsız ediyordur. Kaya'nın güvenilmez bir adam olduğuna ikna olmuştur ve şimdilik bunu sadece kendisine saklıyordur. Ama gözü de üzerindedir. Tüm bu sertlik içinde Cennet her şeyden habersiz, Selim'in yanında olmaya devam ederken Melisa'nın samimiyetine de inanmıştır. Arzu içinse durum daha da karışıktır. Cennet'in gerçekleri öğrenip öğrenmemesi artık gizlemesi gereken bir şey değildir. Hatta bunu Kaya'ya da söyler. Ama işler çığırından çıkmak üzeredir. Melisa, Cennet'i Arzu ve Kaya ile ilgili bir oyunun içine sokmayı planlamıştır ama tüm planlar Orhan'ın ortaya çıkışıyla alt üst olur. Selim, Orhan'ın öfkesinin hedefi olur ve Orhan tarafından vurulur.

23.BÖLÜM ÖZETİ

Arzu ve Kaya ölüme atlamışlardır. Cennet babasına yaptığı haksızlığın vicdan azabıyla ona ulaşmaya çalışır ama Kaya ortalarda yoktur. Melisa ise evden kovduğu annesinin şu an nerede, ne halde olduğunu umursamıyordur bile. Onun tek hedefi vardır, Cennet ile arasını düzeltmek ve kendisini affettirmek.

Selim ise babasının işlediğini düşündüğü Rıza Bey cinayetini kimseye söyleyememenin vicdan azabını yaşıyordur. Bu şekilde susuyor olmak ona göre değildir. Tüm bu baskılarla uğraşırken bir de babasına olan öfkesi git gide büyüyordur. Suçlayacak birini arıyor ve bunun için de Kaya en doğru kapıdır. Babası konuşmaya başladığı anda ilk soracağı soru da budur. Ne var ki Cengiz konuşmaya başlamıştır ama Nilgün bunu herkesten gizler. Amacı Selim'i Soyerlerin öfkesinden korumaktır.

Herkes acı, tatlı, pişmanlık ve sır dolu hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken diğer tarafta kabus dolu bir hayat başlamıştır. Arzu ve Kaya ölmemiş, Arzu, Kaya'nın tutsağı olmuştur. Arzu'nun bıraktığı mektup Sema tarafından bulunduğunda öldüğüne inanılmıştır. Melisa'nın asla geçmeyeceğini sandığı öfkesi annesinin ölüm haberiyle bir anda son bulup, tarifsiz bir acıya dönüşeceğini hesap edememiştir… Herkes Arzu'nun öldüğünü düşündüğü sırada Arzu çıkıp gelir. Geldiğinde her şeyin son bulduğuna emindir. Çünkü iki kişilik çıktıkları ölüm yolculuğu Kaya için Arzu'nun elleriyle son bulmuştur!

Cennet'in Gözyaşları 27.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler cennetin gözyaşları 27bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.