Cenk Tosun fırtınası, Wout Weghorst’u geride bıraktı!

Süper Toto Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın galibiyet serisi bitti. Kara Kartal'da Şenol Güneş sonrası ilk 11'de düzenli şans bulan Cenk Tosun gollerine devam ediyor. Milli forvet, Süper Lig'de gol sayısını 9'a çıkardı, 8 gollü Wout Weghorst’u geride bırakarak Siyah-Beyazlılar’ın bu sezonki en golcü ismi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın galibiyet serisi son buldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş'ın golünü 33. dakikada Cenk Tosun attı. Fatih Karagümrük'te ise 49. dakikada Magomed Ozdoev fileleri havalandırdı.

Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 39'a çıkardı. Fatih Karagümrük ise puanını 23 yaptı.

BEŞİKTAŞ'IN 5 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ SON BULDU

Siyah-beyazlıların Süper Lig'de 5 maçlık galibiyet serisine VavaCars Fatih Karagümrük son verdi.

Ligde oynadığı son 5 müsabakada Adana Demirspor, Kasımpaşa, Konyaspor, Kayserispor ve Alanyaspor'u mağlup eden Beşiktaş, Fatih Karagümrük karşısında puan kaybı yaşadı ve seriyi sürdüremedi.

CENK TOSUN'UN 9. GOLÜ

Müsabakada Beşiktaş'ın ilk golünü atan Cenk Tosun, Süper Lig'de çıktığı 19. maçında 9. kez fileleri havalandırdı.

Milli oyuncu, ligde daha önce Ümraniyespor ve Alanyaspor maçlarında 2'şer, Trabzonspor, Galatasaray, Kasımpaşa ve Konyaspor karşısında ise birer gole imza atmıştı.

Tecrübeli forvet böylece 8 gollü Wout Weghorst’u geride bırakarak Beşiktaş’ın bu sezonki en golcü ismi oldu.

Cenk Tosun fırtınası, Wout Weghorst’u geride bıraktı! ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Beşiktaş Süper Lig Spor Toto Süper Lig Cenk Tosun Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.