Cenk Tosun: Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim

Cenk Tosun: "Asla bir veda değildi. Döndüm buraya, yuvama geldim. Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim. Rakiplerimizin kazandığı haftada bizim de kazanmamız şarttı. İki gol attım, takım arkadaşlarımı kutluyorum. Goller çocuklarıma armağan..."

Beşiktaş'ın Tosun Paşa'sı Cenk Tosun, Siyah-Beyazlı formaya 2 golle döndü. Devre arasında Everton'dan sezon sonuna kadar kiralanan 29 yaşındaki santrfor, "Asla bir veda değildi. Döndüm buraya, yuvama geldim. Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim. Rakiplerimizin kazandığı haftada bizim de kazanmamız şarttı. İki gol attım, takım arkadaşlarımı kutluyorum. Goller çocuklarıma armağan... Şampiyonluk yarışında katkı sağlamaya geldim. İnşallah günün sonunda bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Sahada her şeyimi vereceğime söz veriyorum" dedi.

Gençlerbirliği deplasmanında 62. dakikada Vincent Aboubakar’ın yerine dahil olan ve oyuna girer girmez pozisyon bulan yıldız futbolcu, dakikalar 89’u gösterdiğinde golle buluştu. Dorukhan’ın ara pasında savunmanın arkasına sarkan ‘Tosun Paşa’, net bir vuruş yaparak kalecinin solundan topu filelerle buluşturarak skoru 2-0’a getirdi.

Cenk Tosun: Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim

Cenk uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıktı ve dakikalar 90+4’ü gösterdiğinde Josef’in asistinde farkı 3’e çıkarırken Süper Lig’e de duble yaparak geri döndü.

Süper Lig’de en son 17 Aralık 2017 tarihinde Osmanlıspor ile oynanan ve Beşiktaş’ın 5-1 kazandığı maçta fileleri havalandıran Cenk Tosun, tam 1156 gün aradan sonra Süper Lig’de gol sevinci yaşamış oldu. maçında forma giydi ve attığı 2 golle tabelayı berlirleyen isim oldu.

Cenk Tosun, beIN Sports flaş röportajında yanına gelen yakın arkadaşı Atiba Hutchinson için de övgü dolu ifadeler kullandı: "Atiba'ya inanılmaz saygı duyuyorum. Her geçen gün daha fazla koşuyor. Allah onun yaşında bize de böyle fit olmayı ve maç oynamayı nasip etsin."

BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Kartal'ın Kanadalı efsanesi Atiba, şunları söyledi: "Cenk Tosun bıraktığı yerden devam ediyor. Yeniden aramızda olduğu için çok mutluyum. Eline geçen fırsatları kaçırmıyor. Herkes iyi katkı veriyor. Hep beraber doğru yoldayız. Maç maç düşünüyoruz ve iyi bir mantalitemiz var. Bizim için bay geçeceğimiz haftadan önce kazanmak önemliydi. Kazanma alışkanlığımızı devam ettiriyoruz, bu çok önemli. Her maç gelişiyoruz. Kazanma alışkanlığı şampiyonluk yarışında bize çok katkı sağlayacaktır. Yolun sonunu görmek istiyoruz."

Cenk Tosun: Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim - Resim : 2

Cenk Tosun: Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Gençlerbirliği Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.