Cemil Turan'ın eşi kalp krizi geçirdi! Sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu eşi için dua bekliyor

Türk Futbolunun ve Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldızı Cemil Turan'ın eşi Gülsüm Turan'ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Ünlü eski futbolcunun eşinin özel bir hastane de yoğun bakım da olduğu ve tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Fenerbahçe ve Milli Futbol Takımı'nın eski ünlü futbolcusu Cemil Turan zor günler geçiriyor.

EŞİ GÜLSÜM TURAN KALP KRİZİ GEÇİRDİ!

SüperHaber'in aldığı bilgilere göre, Türk Futbolunun ve Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldızı Cemil Turan'ın eşi Gülsüm Turan'ın bugün İstanbul Silivri'de rahatsızlandığı öğrenildi. Ünlü eski futbolcu Cemil Turan'ın eşini hemen özel bir hastaneye götürdüğü, burada yapılan muayene ve tahliller sonucu kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Cemil Turan'ın eşi kalp krizi geçirdi! Sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu eşi için dua bekliyor

GÜLSÜM TURAN YOĞUN BAKIMA ALINDI!

Gülsüm Turan'ın kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine, ilk tedavisinin ardından, yoğun bakıma alındığı ifade edildi. Efsane eski futbolcu Cemil Turan'ın eşinin rahatsızlığı nedeni ile çok üzgün olduğu, çocukları ve yakınları ile hastaneden ayrılmadığı belirtildi.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin, Cemil Turan'ı ve hastaneyi arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettikleri, Gülsüm Turan'ın tedavisi ile hastane ile iletişime geçtikleri kaydedildi.

Cemil Turan'ın eşi kalp krizi geçirdi! Sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu eşi için dua bekliyor - Resim : 2

CEMİL TURAN KİMDİR?

Türkiye Futbol Ligleri'nde, ve en son olarak Fenerbahçe ve Futbol Milli Takımı'nda yılllarca forma giyen Cemil Turan, Türk futbolunun unutulmaz isimleri arasına girdi.Turan, kariyeri boyunca, Türkiye futbol liglerinin en istikrarlı futbolculardan bir tanesi olup, ünlü eski futbolcu, 670'e yakın karşılaşma da oynamıştır. Futbola Sarıyer'de yıldızı parlayan Turan, buradayken genç milli takımda oynadı. 68'de istanbulspor'a 72'de de Fenerbahçe'ye transfer oldu.1980 yılında futbolu bırakan Cemil Turan, 43'ü A Milli olmak üzere, toplam 54 defa milli formayı giydi.Türkiye Futbol Federasyonu'nun altın madalya ödülünü alan Turan, 9 yıl oynadığı Milli Takım da, 14 defa kaptanlık yaptı.

Cemil Turan'ın eşi kalp krizi geçirdi! Sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu eşi için dua bekliyor - Resim : 3

CEMİL TURAN FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FUTBOLCUSU OLDU!

Cemil Turan kariyeri boyunca 19 tane kupaya sahip olmuştur. Özellikle Türkiye'de Fenerbahçe kariyeri ile bilinen efsane futbolculardan bir tanesidir. Sarı-lacivertli kulüpte 3 defa lig şampiyonluğu yaşayan Turan, aynı zamanda 2 defa da Türkiye kupası şampiyonluğu yaşamıştır. Cemil Turan ayrıca 1973 ve 1975 senesi olmak üzere iki kere de Cumhurbaşkanlığı kupası kazanmıştır. Aynı sezonda yani 1973 yılında Başbakanlık Kupası da kazanmıştır. Cemil Turan'ın kariyerinde 5 kere de Tüsiad kupası yer almaktadır. Ayrıca oynadığı dönemde yapılan bir turnuva olan donanma kupasını da 1974 yılında kazanmıştır. Cemil Turan'ın kariyerinde yer alan bir diğer kupa da deprem kupasıdır. Deprem kupasını 1976 yılında kazanmayı başarmıştır.

Cemil Turan'ın eşi kalp krizi geçirdi! Sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu eşi için dua bekliyor - Resim : 4

Cemil Turan'ın eşi kalp krizi geçirdi! Sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu eşi için dua bekliyor ile ilgili etiketler Kalp Krizi Fenerbahçe cemil turan Gülsüm Turan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.