Enginyurt'un "CHP'ye ülkücüler nasıl oy verecek? Nasıl ülkücü katillerinin yanında yer alırlar?" sözleri tekrar gündem oldu

CHP İstanbul listesinde 9. sıra adayı gösterilen Demokrat Parti'li Cemal Enginyurt'un 2019 yılındaki konuşması tekrar gündem oldu. Enginyurt o dönemde "CHP'ye ülkücüler nasıl oy verecek? Nasıl ülkücü katillerinin yanında yer alırlar?" demişti.

CHP İstanbul listesinde 9. sıra adayı gösterilen Cemal Enginyurt'un yaptığı konuşma tekrar gündem oldu.

Türk milliyetçilerinin MHP'ye ve Devlet Bahçeli'ye güvenmeleri gerektiğini söyleyen Enginyurt, "Yüreğinde geçmişteki arkadaşının şehadetini taşıyan, Fırat Çakıroğlu'nu şehit edenlerin kim olduğunu bilenler asla katilerine oy vermeyeceklerdir. Böyle insanların bir arada olduğu CHP'ye ülkücüler nasıl oy verecek? CHP, HDP, TKP, İYİ Parti bir araya gelmiş sözde kendilerine ülkücü mü diyecek bunlar. Bir Cumhur İttifakı vardır, bir de zillet ittifakı. Türk milliyetçileri bizi takip etsinler." diye konuşmuştu.

 

Enginyurt'un "CHP'ye ülkücüler nasıl oy verecek? Nasıl ülkücü katillerinin yanında yer alırlar?" sözleri tekrar gündem oldu ile ilgili etiketler MHP CHP Cemal Enginyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.