Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na çağrı! "Verdikçe veren bir insan insandır, beni aday yapsın"

CHP'de 'değişim' gerilimi sürerken Demokrat Parti Milletvekili Enginyurt'tan dikkat çeken bir çıkış geldi. Enginyurt, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gönlü bol bir insan olduğunu söyleyerek, kendisini İBB Başkanı adayı yapması için çağrıda bulundu.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında gerilim sürerken, dikkati çeken bir gelişme yaşandı. 

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında İBB Başkanı olmak istediğini söyledi ve Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı. 

"KEMAL BEY GÖNLÜ BOL BİR İNSAN, BENİ ADAY YAPSIN"

Enginyurt, "Genel seçimlerde partilere oy verilir, ama yerel seçimlerde insanlar adayı da çok önemser. İttifaksız kazanamayız sözü, yenilgiyi şimdiden kabul etmektir. Kemal Bey güzel bir insan, gönlü bol bir insan, Allah razı olsun verdikçe veren bir insan. Beni CHP'den İBB Başkan adayı yapsın, ittifak yapmasın. Ben Türk, Kürt, Çerkez, Laz, Alevi, Sünni herkesten oy alarak İstanbul'a çok rahat belediye başkanı olurum. Bunu da istiyorum" ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na çağrı! "Verdikçe veren bir insan insandır, beni aday yapsın" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Cemal Enginyurt CHP İBB İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.