Celal Şengör taşınma kararını anlattı:: "Benim derdim benim evim yıkılacak da kaçayım değil. İstanbul yıkılacak"

Prof. Dr. Celal Şengör, İstanbul'dan taşınma kararı almasıyla ilgili Fatih Altaylı'nın programında konuştu. Şengör, büyük İstanbul depremi sonrası yaşanacak felaket senaryosunu anlattı.

Jeolog Prof. Dr. Celal Şengör, uzun süredir beklenen İstanbul depremiyle ilgili uyarılarına devam ediyor.

İstanbul'dan taşınma kararı aldığını açıklayan Şengör, taşınma nedenini anlattı. Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına konuk olan Şengör'ün açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"YAĞMA, IRAZA GEÇME, YANGINLAR BAŞLAYACAK, İSTANBUL YIKILACAK"

Celal Şengör beklenen büyük İstanbul depremi sonrası yaşanacakları şöyle anlattı:

"İstanbul'da deprem oldu, yangınlar çıktı. Herkes sokakta, nereye kaçacaksın? Nasıl kaçacaksın? Yemeğini nereden temin edeceksin? Suyu nereden bulacaksın? Depremden sonra yangınlar çıkacak. Nereye kaçacaksın? Kaçamazsın. Sen Nişantaşı'nda oturuyorsun kaçamazsın. Ben Boğaz'da oturuyorum ben de kaçamam. Yağma başlayacak. Irza geçilmelere başlanacak. Korkunç bir şey olacak. İstanbul’da kaç tane Afgan var?

Benim derdim 'Benim evim yıkılacak da ben kaçıyorum değil. İstanbul yıkılacak.

Sonrasında çok ciddi sıkıntılar başlayacak."

Celal Şengör taşınma kararını anlattı:: "Benim derdim benim evim yıkılacak da kaçayım değil. İstanbul yıkılacak" ile ilgili etiketler Celal Şengör Fatih Altaylı deprem İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.