Çaykur Rizespor Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir? Rize BJK maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlenir sorusuna yanıt arıyor. İşte, Rize BJK maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi…

Süper Lig 20. haftasında Beşiktaş zorlu deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Covid-19 vakaları nedeniyle kadro kurmakta zorlanan siyah beyazlılar, ikinci yarının ilk hafta maçında zorlu Rize deplasmanında 3 puan arıyor.

Çaykur Didi Stadyumu’nda 9 Ocak 2022 Pazar akşamında saat 19.00’da başlayacak Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Katar’da oynanan Süper Kupa finalinde Antalyaspor’u penaltı atışları ile geçen Beşiktaş, kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.

Çaykur Rizespor Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir? Rize BJK maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi

Beşiktaş’ya ayrıca Rize deplasmanında Ghezzal, Pjanic, Teixeria, Atiba, Larin, Kenan Karaman, Can Bozdoğan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, N’Koudou gibi isimler kadroda yer almayacak.

Ligin ilk yarısındaki 19 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alan Beşiktaş 28 puan toplarken Çaykur Rizespor ise 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgiyle 17 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlenir?

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbol severler Digiturk’e üye oldukları takdirde bu maçı Bein Connect uygulaması üzerinden diledikleri her yerden şifresiz canlı izleyebilecekler.

Çaykur Rizespor Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir? Rize BJK maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi - Resim : 2

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Çaykur Rizespor Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir? Rize BJK maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.