Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçında çaylar Milan Skoda'dan...

Çaykur Rizespor evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla baskı altına giren ve teknik direktör Stjepan Tomas'ın koltuğunun sallandığı Karadeniz ekibi rahat bir nefes aldı. Ersun Yanal yönetimindeki Antalya, 4 maç sonra mağlup oldu.

Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Çaykur Rizespor 2-1 galip geldi. Son 4 maçın 3'ünü kaybeden ve geçen hafta Trabzonspor derbisinde mağlup olan Karadeniz ekibi şiddetle puana ihtiyaç duyduğu maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Yeşil-Mavilililer ilk yarıyı Yasin Pehlivan'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. İlk golün asistini yapan Milan Skoda, 59'da farkı 2'ye çıkardı. Akdeniz ekibi Lukas Podolski'yle 61'te bu gole cevap verdi ama 90 dakika sonunda tabela değilmedi ve 3 puan Rize'nin oldu.

İç sahada Göztepe'nin ardından Antalyaspor'u da mağlup eden Çaykur Rizespor puanını 18'e yükseltirken, 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Ersun Yanal'ın Antalyaspor'u 17 puanda kaldı. Karadeniz ekibi 15. haftada Konyaspor'a konuk olacak. Kırmızı-Beyazlılar ise Hatayspor'u ağırlıyor.

Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçında çaylar Milan Skoda'dan... ile ilgili etiketler Stjepan Tomas Antalyaspor Ersun Yanal Çaykur Rizespor Milan Skoda Yasin Pehlivan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.