Çavuşoğlu, Uruguay'da gösteri düzenleyen Ermenilere bakın ne yaptı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uruguay'da birçok başarılı diplomatik girişimde bulunmasının yanısıra; beklenmedik bir hareketiyle bir kez daha Türkiye'yi gururlandırdı. Kendisini protesto etmek için gelen Ermenilere aracının içinden gülümseyen Çavuşoğlu, bir anda bozkurt işareti yaparak herkesi şoke etti. Ardından yine gülümseyerek gözden kayboldu.

Türkiye'nin Afrika'da yakaladığı başarıyı Latin Amerika'da da göstermeye başlaması Türkiye düşmanlarını adeta çıldırtıyor. 

ERMENİLER URUGUAY'DA ÇAVUŞOĞLU'NU PROTESTO ETMEYE KALKTI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tarihi kararların alındığı verimli Uruguay görüşmesinin ardından Ermeni provokatörlerin 'protestosuna' maruz kaldı. 

ERMENİLER DONDU KALDI; ÇAVUŞOĞLU İSE TÜM MESAJINI TEK ELİYLE İLETTİ

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Uruguay'da yürüyüş yapan Ermeni göstericilerin kendisini protesto etmesi üzerine önce uzun uzun güldü, sonra sakince 'bozkurt işareti' yaparak biraz daha güldü; daha sonra da yine gülerek aracıyla uzaklaştı. 

 

Çevredeki bazı vatandaşların Çavuşoğlu'nun çıkışını alkışladıkları görüldü. 

O anlar anbean kameralara yansıdı. 

Çavuşoğlu, Uruguay'da gösteri düzenleyen Ermenilere bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler Ermeni Uruguay protesto Bozkurt Türkiye Çavuşoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.