Çatlak Şanzel neden doktor öldürdü? Çatlak Şanzel'in isminin hikayesi nedir? Çatlak Şanzel kimdir?

Çatlak Şanzel kimdir? Gazeteci Armağan Çağlayan'ın youtube kanalına verdiği röportajda doktor öldürdüğünü söyleyen Çatlak Şanzel kimdir vatandaşlar merak ediyor. Kahramanmaraşlı olan Çatlak Şanzel düğünlerde şarkı söyleyerek geçimini sağlıyor. Peki sosyal medyanın gündeminde olan Çatlak Şanzel neden doktor öldürdü? Çatlak Şanzel'le ilgili merak edilen detaylar haberimizde...

Çatlak Şanzel kimdir? Armağan Çağlayan'ın youtube kanalına katılan Çatlak Şanzel'in kim olduğu merak ediliyor. Kahramanmaraşlı olduğu bilinen ve düğünlerde şarkı söylereyek hayatını kazanan Şanzel, doktor öldürdüğünü söyleyerek bir an da sosyal medyanın gündemine oturdu. Çatlak şanzel neden doktor öldürdü? İşte detaylar...


ÇATLAK ŞANZEL KİMDİR?


Çatlak Şanzel sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Armağan Çağlayan'la yaptığı röportaj sonrasında dikkat çeken Çatlak Şanzel hayatı, yaşı, işi gibi bilgiler merak edilmeye başlandı. Buna göre; Çatlak Şanzel kimdir?

1982 yılında dünyaya gelen Çatlak Şanzel, Ankara'da yaşamını sürdürüyor.12 yaşından itibaren düğünlerde sahne almaya başlayan Çatlak Şanzel, 17 yaşında adam öldürmekten cezaevine girdi ve o yıllarda hiç tanımadığı bir adamla evlendi.

İşte hakkında merak edilenleri…

Gerçek ismi Şanzel Çetin olan fenomen şarkıcı Çatlak Şanzel, 1982'de doğdu. Ankara'da yaşamını sürdüren aslen Kahramanmaraş Elbistanlı olan Çatlak Şanzel, 12 yaşından itibaren düğünlerde sahne almaya başladı.

17 yaşında adam öldürmekten cezaevine giren Çatlak Şanzel, o senelerde hiç tanımadığı bir adamla evlendi. 'Neredesin' şarkısı ile sosyal medyanın fenomen isimleri arasına giren Şanzel Çetin, Ankara'da farklı mekanlarda sahneye çıkarken, kendine has üslubu ile akıllarda yer ediyor.

Katıldığı programda kendisi hakkında "Biraz deli dolu bir insanım. Ankara ağzı ile "harbi kız" derler bana. O yüzden de Çatlak deniliyor. Ama lakabımı piyanist bir abim koydu. Birine kafa tuttum ondan sonra bu isim kaldı." dedi.

ÇATLAK ŞANZEL NEDEN DOKTOR ÖLDÜRDÜ?

İşlediği bir cinayeti anlatan Şanzel, babaannesinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru nasıl öldürdüğünü anlattı.

"Babaannemin ölümünde tedavi sürecinde hatası vardı. Bu yüzden öldürdüm" diyerek işlediği cinayeti anlatan Şanzel Çetin, 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yattığını söyledi.

Çetin, cinayeti tiye alarak şöyle devam etti:

"Ondan sonra alışkanlık yaptı, birkaç kere de yaralamadan girdim"

Şanzel Çetin'in bu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki toplarken, Çetin'in sözlerine kahkaha atan Armağan Çağlayan da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Gelen tepkiler üzerine Çatlak Şanzel hashtag'i Twitter gündeminde 2. sıraya kadar yükseldi.

ÇATLAK ŞANZEL'İN İSMİNİN HİKAYESİ NEDİR?


Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda isminin hikayesini açıklayan Çatlak Şanzel şunları söyledi: Biraz deli doluyum, Ankara tabiriyle "harbi kız" derler. O yüzden de Çatlak derler. Ama lakabımı piyanist bir abim koydu. Bir abiye kafa tutmuştum, o da Çatlak bu kadın dedi. Öyle kaldı.

Çatlak Şanzel neden doktor öldürdü? Çatlak Şanzel'in isminin hikayesi nedir? Çatlak Şanzel kimdir? ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan Mustafa Armağan çatlakk şanze kimdir?asıl ismi nedir? çatlak şanzel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.