Çatıda çaresizce kurtarılmayı bekleyen zavallı kadın: Lütfen birileri gelsin. Çok kötü buralar!

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde bilanço her geçen saat ağırlaşıyor. Son açıklamalara göre 25 kişinin hayatını kaybettiği Bozkurt'tan korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Selde mahsur kalan bir vatandaşın binanın çatısına çıkarak yardım istediği anlar yürek burktu. İşte o korkunç görüntüler...

Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı ne yazık ki artmaya devam ediyor. 

Felaketten en çok etkilenen ilçelerin başında olan Bozkurt'tan gelen görüntüler ilçede durumun içler acısı olduğunu gözler önüne seriyor. 

"LÜTFEN BİRİLERİ GELSİN, ÇOK KÖTÜ BURALAR"

Son olarak sel sularının yükseldiği ilçede apartmanın çatısına çıkarak çaresizce kurtarılmayı bekleyen kadının çektiği video yürekleri burktu. Videoda zavallı kadının acılı bekleyişinde "Allahım yardım et. Lütfen birileri gelsin. Çok kötü buralar her şey sürüklendi." söylediği görülüyor. 

Çatıda çaresizce kurtarılmayı bekleyen zavallı kadın: Lütfen birileri gelsin. Çok kötü buralar! ile ilgili etiketler Bozkurt Kastamonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.