CASUS OPERASYONU: PKK İRTİBATLI ABD AJANI MİT’E TAKILDI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, terör örgütünün Avaşin bölge sorumlusu Muslüh Kazizade'nin etkisiz hale getirildiği operasyon, MİT'in PKK irtibatlı ABD ajanını yakaladığı operasyonun şifrelerini, Fenerbahçe’de 3’üncü Ali Koç dönemini ve Aziz Yıldırımın mesajını, Avrupa'da AP seçimleri sonrası hükümetlerin çatırmasını masaya yatırdı.

''TERÖRİSTLERLE BİRLİKTE ELE GEÇİRİLEN SİLAHLAR NEREDEN GELİYOR?''

Bozkurt, ''Pençe Kilit harekat bölgemize sızma yaparken Avaşin bölge sorumlusu militanlarla birlikte imha edildi. İranlı sözde Avaşin sorumlusunun sızma girişmi silahlı kuvvetlerimizin harekatıyla imha edildi. Teröristlerle birlikte abd menşeili dürbünlü yeni nesil otomatik piyade tüfeği de ele geçirildi. Bu silahlar nereden geliyor? Ele geçirilen silah, uzun menzilli atış ve suikastlar yapabilecek bir silahtır. Teröristlerin bulundukları bölge ve olası kaçış güzergahları yoğun siha ve atak taarruz helikopteri tarafında ateş altına alınarak imha edildi. Uzun süredir terör örgütünün dağ kadrosunda bulunan terörist Muslüh Kazizade'nin Duran Kalkan ve Murat Karayılan'a yakın olduğu belirtildi.

''AVRUPA'YI KORKUTAN BOYUT AŞIRI SAĞIN YÜKSELİŞİ''

Aşırı sağ, neredeyse bazı ülkelerde iktidarı ele geçirecek. Parlamentoda ciddi bir sandalye sayısına ulaşacaklar. Avrupa'yı korkutan boyut aşırı sağın yükselişi. Aşırı sağ avrupa parlamentosunda 58 koltuk aldı. Bu göz ardı edilebilecek bir rakam değil. 350 milyon seçmenden 176 milyonu seçime katılmış. Bizde olduğu gibi seçmende bir tepki var. Avrupa ile mülteci konusuda geri kabul anlaşması noktasında yeniden konuşmamız gerek.

''AYMAZ, GÜLEN ÖLÜRSE YERİNE GEÇECEK İSİMLER ARASINDA KONUŞULUYOR. ÖRGÜTÜN GELENEKÇİ KANADI OLARAK TANIMLANIYOR''

Her FETÖ'cünün evi CIA'nın güvenli evidir. Gülen'in yanındaki isim Abdullah Aymaz'dır. Aymaz, Gülen'in ilk sözde talebesidir. Aymaz, ABD'de örgütün tepe yöneticisi olarak görevlendirildi. Aymaz, kara propaganda merkezi olarak faaliyet yürüten vakfın denetim kurulunda görev aldı. Aymaz, Gülen ölürse yerine geçecek isimler arasında konuşuluyor. Örgütün gelenekçi kanadı olarak tanımlanıyor.

''MİT RAPORUNDA ABD AJANININ TÜRKİYE'DE PKK YANLILARI İLE İRTİBATTA OLDUĞU VE BİLGİLERİ ABD'DEKİ MAKAMLARA GÖNDERDİĞİ ORTAYA ÇITKI''

ABD ajanı, dil kursunda çalışma amaçlı ikamet izni alarak Türkiye'ye gelmiş. İkamet iznini daha sonra turistik oturuma çevirmiş. Türkiye'ye son giriş yaptığı 2010'a kadar kendisini serbest gazeteci olarak tanıtmış. MİT raporunda ABD ajanının Türkiye'de PKK yanlıları ile irtibatta olduğu ve bilgileri ABD'deki makamlara gönderdiği ortaya çıktı.'' şeklinde konuştu.

''AVRUPA'DA ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE FARKLI MANZARALAR GÖREBİLİRİZ''

Özkan, ''Aşırı sağın AB üyesi ülkelerde dikkat çeken bir yükselişi söz konusu. Avrupa'da seçim sonuçlar doğru değerlendirilmezse önümüzdeki dönemde farklı manzaralar görebiliriz. Dünya tarihi için ilginç bir sürece giriyoruz. ABD kendi yarattığı canavara teslim oluyor.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CASUS OPERASYONU: PKK İRTİBATLI ABD AJANI MİT’E TAKILDI! ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe Aziz Yıldırım Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun MİT ABD PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.