Capello, Ronaldo'yu hem eleştirdi hem de övdü!

İtalyan teknik adam Fabio Capello, Ronaldo'nun eskisi gibi çalım atamadığını ancak hala dünyanın en iyi merkez forveti olduğunu söyledi.

Efsane teknik adam Fabio Capello, Juventuslu Cristiano Ronaldo'nun artık yapacağı en iyi işin kaleye yakın oynaması olduğunu söyledi.

Capello verdiği röportajda Juventus teknik direktörüne tavsiye niteliğinde açıklamalarda bulunarak, "Ronaldo ilerleyen yaşı nedeniyle artık top sürmekte, adam geçmekte etkisizleşti. Ancak hala dünyanın en iyi merkez forveti. Dünyada onun kadar kimse ceza sahası içinde gelebilecek tüm topları nasıl değerlendireceğini bilmiyor" dedi.

Capello, Ronaldo'yu hem eleştirdi hem de övdü!

Maurizio Sarri önümüzdeki günlerde 35 yaşını dolduracak olan Ronaldo'yu takımdan kesmek istemiş ancak bunu başaramamıştı.

Takımın düşüşünü engellemek için Ronaldo'ya tekrar formasını veren Sarri'nin Capello tarafından verilen bu tavsiyelere uyup uymayacağını ise zaman gösterecek.

Capello, Ronaldo'yu hem eleştirdi hem de övdü! ile ilgili etiketler İtalya Juventus Cristiano Ronaldo Maurizio Sarri Fabio Capello
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.