Canlı yayında sıra dışı anlar! Sunucular sonucu öğrenince apar topar stüdyoyu terk etti...

ABD, canlı yayında yaşanan sıra dışı bir olayla çalkalanıyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in de katılacağı ünlü TV programında iki kadın sunucunun canlı yayın esnasında koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Sonuçların öğrenilmesi ile birlikte sunucular apar topar stüdyodan ayrıldı.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in de katılacağı 'The View' isimli TV programında inanılmaz anlar yaşandı.

Canlı yayın sırasında programın iki kadın sunucu koronavirüs test sonuçlarının pozitif olduğunu öğrendi.

STÜDYOYU HIZLICA TERK ETTİLER

Harris'in anons edilmesine kısa bir süre kala program ekibinden uyarı alan sunuculardan, stüdyodan ayrılmaları istendi. Sunucular apar topar stüdyoyu terk ederken, program konuklar arasında yer alan ünlü Hollywood yıldızı Bette Midler tarafından devam ettirildi.

Canlı yayında sıra dışı anlar! Sunucular sonucu öğrenince apar topar stüdyoyu terk etti...

 

 

 

Canlı yayında sıra dışı anlar! Sunucular sonucu öğrenince apar topar stüdyoyu terk etti... ile ilgili etiketler ABD canlı yayın Test the view Kamala Harris pozitif sunucu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.