Bu darbe şakşakçıları yine ne demek istiyor? "İktidar bir erken seçimle veya başka bir şekilde..."

Halk TV'de Murat Sabuncu, Şirin Payzın ve Levent Gültekin'in konuğu olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu darbe imasında bulundu. İktidarın önümümüzdeki süreçte 'bir erken seçimle veya başka bir şekilde' gideceğini söyleyen Kaftancıoğlu, "Bu halkın artık gözü açıldı" ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan KaftancıoğluHalk TV'de Murat Sabuncu, Şirin Payzın ve Levent Gültekin'in sunduğu 'Sözüm Var' isimli programa video konferansla bağlandı.

DARBE İMASINDA BULUNDU

Kaftancıoğlu, iktidarın ülkeyi hiç iyi bir yere götürmediğini iddia ederek, "Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde... Bu ülkenin, gerçekten halkın gözü açıldı.Kimin kendisine hizmet için uğraştığını, çaba gösterdiğini biliyor. Kimin de böylesi bir dönemde dahi neyle uğraştığını görüyor. " ifadelerini kullandı.

Bu darbe şakşakçıları yine ne demek istiyor? "İktidar bir erken seçimle veya başka bir şekilde..."

"BİR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİŞATI GÖRÜYORUM"

Kaftancıoğlu, sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Şöyle söyleyeyim. Bir iktidar değişikliğine hatta ben size daha ileri bir şey söyleyeyim. İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır"

Bu darbe şakşakçıları yine ne demek istiyor? "İktidar bir erken seçimle veya başka bir şekilde..." ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP Halk TV Şirin Payzın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.