Çanakkale'den yürek burkan görüntüler! Yangından korkan kedi ve köpek birlikte saklandı

Çanakkale'de 22 Ağustos'a başlayan orman yangınına müdahale devam ediyor. Yangın nedeniyle birçok yerleşim yeri ve hayvan zarar gördü. Yangın bölgesinden gelen son görüntüler ise yürekleri sızlattı. Yangından korkup kaçan bir kedi ve köpeğin birlikte saklandığı görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Çanakkale yangını 20 saati aşkın süredir devam ediyor. Yangında 9 köy boşaltılırken Çanakkale Boğazı ve yollar kapatıldı.

Yangın bölgesinden ibret alınacak görüntüler sosyal medyada paylaşılırken onlardan birisi de kedi ve köpeğin birlikte saklandığı video oldu.

Çanakkale'de yaşayan gazeteci Tekin Uğurlu, yangına dair anbean paylaşımlar yaparak bölgedeki gelişmeleri aktarmaya devam ederken girdiği bir bahçede köpek ve kedilerin birlikte güvenli bir yere sığındıklarını görüntüledi ve o anları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Çanakkale'den yürek burkan görüntüler! Yangından korkan kedi ve köpek birlikte saklandı ile ilgili etiketler Çanakkale Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.