Çanakkale'de facia bitmiyor! Bu kez de Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yangın çıktı

Çanakkale'de 22 Ağustos'ta çıkan orman yangınında bin 500 hektarlık alan etkilendi. Bu yangın henüz tamamen söndürülmemişken bu kez de Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki makilik alanda yangın çıktı.

Çanakkale'de 1500 hektarlık alanda etkili olan büyük yangın tamamen söndürülmeden, tarihi yarımadada yeni bir yangın başladı. Gelibolu Yarımadası'nda, Küçük Anafarta köyü ile Suvla Koyu arasında bulunan makilik alanda yangın başladı. Ekipler yangına müdahale etmeye başladı.

Çanakkale'de facia bitmiyor! Bu kez de Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yangın çıktı

TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI'NDA YANGIN!

Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda makilik alanda yangın çıktı. Eceabat ilçesine bağlı Anafarta köyü ile Suvla Koyu arasında bulunan makilik alandaki yangında söndürme çalışmaları başladı. Keşan bölgesinden gelen Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı söndürme ekipleri, yangını büyümeden söndürmek için yoğun bir çalışma başlattı.

Çanakkale'de facia bitmiyor! Bu kez de Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yangın çıktı - Resim : 2

Çanakkale'de facia bitmiyor! Bu kez de Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yangın çıktı ile ilgili etiketler Çanakkale Orman Yangını Gelibolu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.