Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta kimdir?

Yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın evlenme teklifinde bulunduğu sevgilisi Diletta Leotta tarafından aldatılması magazin gündeminde geniş yer buldu. Peki, Diletta Leotta kimdir?

Can Yaman’ın bir süredir beraber olduğu sevgilisi ve hatta ona evlenme teklifinde bulunduğu Diletta Leotta’nın milyarder Ryan Friedkin ile samimi görüntüleri çıkması sonrasında aldatılma hikayesi magazin gündemini derinden sarstı.

Diletta Leotta ile iş insanı milyarder Ryan Friedkin’in dudak dudağa çekilmiş görüntüleri sonrasında Can Yaman sessiz kalmayı tercih etti.

Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta kimdir?

DİLETTA LEOTTA KİMDİR?

Giulia Diletta Leotta, İtalyan bir sunucudur. 1992 yılında dünyaya gelen Leotta, 2018-2019 sezonunda DAZN kanalı için Serie A yayınlarını sunmaya başladı. Leotta, Serie B maçlarında Sky Sport kanalında Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile birlikte programlar gerçekleştirdi.

Diletta Leotta verdiği bir röportajında en büyük hayalinin günün birinde Messi, Sergio Ramos, Salah, Kane, Neymar, David Beckham, Alan Shearer ve Sir Alex Ferguson ile röportaj yapmak olduğunu söyledi.

Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta kimdir? - Resim : 2

Diletta Leotta, bir süredir aşk yaşadığı ve koronavirüs pandemisi sürecinde birlikte karantinaya girdiği boksör sevgilisi Daniele Scardina ile olaylı şekilde ayrılmıştı. Diletta Leotta'nın dünyaca ünlü yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta kimdir? ile ilgili etiketler Can Yaman Diletta Leotta Ryan Friedkin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.