Can Ataklı'dan akla ziyan sözler: Seçimi yüzde 55 ile muhalefet kazandı ama kanıtlayamam

Gazeteci Can Ataklı, cumhurbaşkanlığı seçimlerini muhalefetin kazandığını öne sürdü. "Bir şeyler oldu, onun bedeli İYİ Parti için ağır oldu" diyen Ataklı, "Seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı. Hem de böyle 55'e 45 falan. O konuda çok iddialıyım ama kanıtlama şeyimiz yok." ifadelerini kullandı.

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın zaferle ayrıldığı tarihi seçimlerin üzerinden 17 gün geçmesine rağmen yenilgiyi hazmedemedi. Seçimde hezimete uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefeti aklamaya çalışırken akla ziyan açıklamalarda bulunan Ataklı, muhalefetin seçimleri yüzde 55'in üzerinde oyla kazandığını ileri sürdü.

Meral Akşener'in masayı dağıtmasında Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın etkisi olduğunu belirten Ataklı, Akşener'in duygularına esir olduğunu söyledi.

'MUHALEFET YÜZDE 55 İLE KAZANDI AMA KANITLAYAMAM'

Ataklı seçim hezimetini hazmedemiği ve muhalefeti aklamaya çalıştığı açıklamasında şunları ifade etti:

"Fazla gürültü yapmadan masadan çekilse belki de 'İmamoğlu'nu aday yapalım' kararı çıkar mıydı? Sonuç bugün öylemi olurdu bilmiyorum. Ama bir şey oldu. Onun bedeli de İYİ Parti için ağır oldu. Ama dediğim gibi seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı. Hem de böyle 55'e 45 falan. O konuda çok iddialıyım ama kanıtlama şeyimiz yok."

Can Ataklı'dan akla ziyan sözler: Seçimi yüzde 55 ile muhalefet kazandı ama kanıtlayamam ile ilgili etiketler Can Ataklı CHP İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.