Camdaki Kız'da 17 Numaralı Dövmenin Sırrı: Esrarengiz Kadın Melisa'dan Sedat'a Deprem

Her bölümü heyecanla takip edilen Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıracak bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Son olarak kadroya dahil olan ve Muzo'nun sevgilisini Melisa karakterini oynayan Yüsra Geyik’in 17 numaralı dövmesinin sırrı çözüldü.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’da geçtiğimiz hafta kadroya Melisa karakteriyle dahil olan Yüsra Geyik oyunculuğu ile herkesi mest ederek bir sırrı da beraberinde getirdi. Büyük bir gizem ekran başındakileri heyecanlandıran Melisa’nın omzundaki 17 numaralı dövmenin sırrı da herkesi şaşkına çevirdi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından senaryoya uyarlanan Camdaki Kız dizi kadrosunda dahil olan ve Muzo’nun sevgilisi canlandıran Melisa karakteri büyük bir gizemi de beraberinde getirdi. Melisa’nın omzundaki 17 numaralı dövme aslında Camdaki Kız kitabını okuyanlar için pekte yabancı gelmeyecek cinsten.

Camdaki Kız'da 17 Numaralı Dövmenin Sırrı: Esrarengiz Kadın Melisa'dan Sedat'a Deprem

Yaklaşık 15 sezondur Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakterini canlandırdıktan sonra Camdaki Kız’da bambaşka bir karakter ile izleyenlerin karşısına çıkan Melisa gizemli kadın hüviyetiyle herkesin aklını başından aldı.

Dizide Nalan ile Sedat için bambaşka bir hayat başlarken Cana ise Adil Bey’i kendisine çekerek, Feride’yi de Sedat’a karşı kışkırtmayı ihmal etmeyecek. Camdaki Kız dizisinde Melisa karakterini 17 numaralı dövmesinden tanıyan Sedat aslında onun daha önceden tanıştığı biri olduğu gerçek.

Camdaki Kız'da 17 Numaralı Dövmenin Sırrı: Esrarengiz Kadın Melisa'dan Sedat'a Deprem - Resim : 2

Dizinin yeni bölümünde Feride’nin Adil Bey’e hesap soracağı anlarda izleyenler tarafından yakından takip edilecek.

Camdaki Kız'da 17 Numaralı Dövmenin Sırrı: Esrarengiz Kadın Melisa'dan Sedat'a Deprem ile ilgili etiketler Dövme Camdaki Kız yüsra geyik melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.