Camdaki Kız dizisi nerede çekildi? Nalan'ın cam fanusta durduğu yer

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Camdaki Kız’ın çekim yerleri merak konusu oldu. Perşembe akşamında ilk bölümü ile ekranlara gelecek Camdaki Kız dizisinin nerede çekildiğine dair detayları sizler için hazırladık.

Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Hande Ataizi ve Selma Ergeç’in oynadığı Camdaki Kız dizisi 7 Nisan Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında başlıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesini anlatan Camdaki Kız, oyuncu kadrosu ile de adından oldukça söz ettireceğe benziyor.

Camdaki Kız dizisi nerede çekildi?

Başrollerinde Burcu Biricik ile Devrim Yakut’un oynadığı Camdaki Kız dizisi İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir ve Taksim Caddesi’nde çekildi.

Camdaki Kız dizisi nerede çekildi? Nalan'ın cam fanusta durduğu yer

Camdaki Kız dizisinin geride kalan bütün bölümleri de İstanbul’da gerçekleşecek. Dizinin çekimleri için setin merkezlerinden biri Cihangir semti olacak. Cihangir’de kiralanan bir apartmanda gerçekleşen Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin birçoğu Beyoğlu ilçesinde ve Tarlabaşı Bulvarı civarlarında gerçekleşiyor.

Birçok yönü ile Masumlar Apartmanı’na benzetilen Camdaki Kız dizisinde yine bir danışan ve psikiyatrist olacak. Nalan’ın psikiyatriste anlattığı yaşam hikayesi izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın cam fanusta durduğu yer ise Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi üzerindedir.

Camdaki Kız dizisi nerede çekildi? Nalan'ın cam fanusta durduğu yer ile ilgili etiketler Camdaki Kız nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.