Camdaki Kız ne zaman çıkıyor? Burcu Biricik'li Camdaki Kız hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Camdaki Kız ne zaman çıkıyor? Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolde olduğu Camdaki Kız dizisinde anne rolünü Nur Sürer oynuyor. Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Camdaki Kız hangi kanalda, saat kaçta başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Camdaki Kız ne zaman çıkıyor?

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer'in rol aldığı Camdaki Kız dizisi geçtiğmiz Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelmişti.

Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız dizisi yayın tarihi! Camdaki Kız hangi gün?

CAMDAKİ KIZ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız her Perşembe saat 20:00'da ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümü geçtiğimiz Perşembe günü ekrana gelmişti.

 

Camdaki Kız ne zaman çıkıyor? Burcu Biricik'li Camdaki Kız hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız hangi kanalda camdaki kız saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.