Camdaki Kız hangi gün? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan ve başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız’ın yeni bölümünün ne zaman ve hangi günler oynadığı merak edilmekte. Peki, Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi yeni bölümleri ile heyecan fırtınası yaratmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından esinlenerek senaryoya uyarlanan Camdaki Kız dizisindeki dev oyuncu kadrosu da gözlerden kaçmıyor.

Lüks içerisinde yaşayan kaderi baştan sona kötü yazılmış Camdaki Kız karakterini canlandıran Nalan’ın bir diğer kenar mahalle çocuğu olan Hayri’nin aşk hikayesini konu alan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman, hangi gün ve saat kaçta başladığı merak ediliyor.

CAMDAKİ KIZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında Perşembe günleri yayınlanıyor.

Camdaki Kız hangi gün? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Saat kaçta başlıyor?

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız 5. yeni bölümü ile 6 Mayıs Perşembe akşamında saat 20.00’da başlıyor.

CAMDAKİ KIZ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Koroğlu Ailesi basında çıkan fotoğrafın yarattığı krizi henüz çözmüşken, Nalan’ın son anda yüzüğü atması her iki ailede de şok etkisi yaratır. Bu ani kararın nedenini kimse bilmezken, olan biteni kameralardan izlemiş olan Muzo her şeyi anlamıştır. Nalan, Feride’nin vereceği tepkiden korktuğu için annesine gerçeği söyleyemez. Feride ise Sedat’ın Cana’ya aldığı bilekliği bilmediği için, Nalan’ı zorla ayrılık kararından döndürmeye çalışır. Nalan büyük bir aşk acısı yaşarken, neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışmaktadır.

Camdaki Kız hangi gün? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Nalan’ın yüzüğü atmasının ardından Koroğlu Malikanesi de yangın yerine dönmüştür. Rafet sonunda dayanamaz, Sedat’ı evlatlıktan reddedeceğini söyler. Bu Sedat için bardağı taşıran son damla olur ve Sedat evi terk eder. Ama bu öfke, ona pahalıya mal olacaktır ve belki de bir kaza, her şeyin seyrini değiştirecektir.

Camdaki Kız hangi gün? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.