Hande Ataizi'den Camdaki Kız'a duygusal veda

Perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde 'Cana' karakterini canlandıran Hande Ataizi senaryo gereği trafik kazası sonucu hayatını kaybederek diziye veda etti. 61'inci bölümde diziden ayrılan Hande Ataizi, sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Psikyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinin dün akşam yayınlanan 61'inci bölümüne Hande Ataizi veda etti.

Dizide Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi rolü gereği vefat edere diziden ayrıldı.

Hande Ataizi'den Camdaki Kız'a duygusal veda


Sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme alan Ataizi şu sözlerle veda etti: ''Vedayı,beni gerçekten seven ve dizi boyunca ziyaretlerini eksik etmeyen küçük bi hayranımla yapmak istedim 💕 61 bölüm sizlere kendi adıma güzel vakit geçirtebildiysem ve dostlar kazanabildiysem ne mutlu bana.Bütün oyuncu arkadaşlarıma ,bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen tüm ekibime ve OG Medyaya çok teşekkür ederim.İleride yine güzel işlerde görüşmek dileğiyle #cana #camdakikiz''

hande ataizi


Dizide Cana'nın sevgilisi Sedat rolünü üstlenen Feyyaz Şerifoğlu ise rol arkadaşıyla bir karesini Instagram hesabından yayınlayıp "Biz her koşulda eğlenmeyi de bildik, birbirimize destek olmayı da. Sen Cana karakterine sonsuz hayat veren canım Handişim. İyi ki sen be kuşum. Bu hikaye de buraya kadar ama biz ilelebet" ifadelerini kullandı.

Hande Ataizi'den Camdaki Kız'a duygusal veda - Resim : 3

Hande Ataizi'den Camdaki Kız'a duygusal veda ile ilgili etiketler Camdaki Kız Hande Ataizi Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.