Camdaki Kız bu akşam yeni bölüm var mı? Camdaki Kız 64. yeni bölüm Kanal D yayın akışında yer alıyor mu?

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Feride'nin vefatı akşama damga vurmuştu. Son bölüm ardından diziseverlerin gözü yeni bölüm fragmanında! Camdaki Kız dizisinin 64. bölümü ne zaman? Kanal D yayın akışında dizinin yeni bölümü yer almadı. Peki, Camdaki Kız yeni bölüm bu hafta yok mu?

Kanal D ekranlarında her hafta perşembe akşamları yeni bölümleri ile bulunan Camdaki Kız, yılbaşının ardından yayın akışında yer almadı. 63. bölüm sonrası, Camdaki Kız'ın takipçileri heyecanla 64. yeni bölümü bekliyor. Ancak Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı da henüz yayımlanmadı. İşte, Camdaki Kız yeni bölüm tarihi...

CAMDAKİ KIZ BU HAFTA VAR MI, YOK MU?

Sevilen dizi Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamı yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yerini alıyor. dizi son olarak 63. bölümle diziseverlerin karşısına çıktı. Bölüme ise Feride'nin vefatı damga vurmuştu.

CAMDAKİ KIZ BU HAFTA VAR MI, YOK MU

Camdaki Kız dizisi 5 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümü ile yayında olmayacak. Dizinin yılbaşı arasından ötürü ekranda olmadığı düşünülüyor. Camdaki Kız 64. bölümü ile 12 Ocak Perşembe günü seyirci karşısında olacak.

Camdaki Kız bu akşam yeni bölüm var mı? Camdaki Kız 64. yeni bölüm Kanal D yayın akışında yer alıyor mu? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.