Cam Tavanlar 1. bölüm full tek parça! Cam Tavanlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cam Tavanlar 1. bölüm full izle tek parça halinde yayında. 9 Haziran akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar dizisi ilk bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Peki, Cam Tavanlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın oynadığı Cam Tavanlar dizisi 9 Haziran Çarşamba akşamında 1. bölüm ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Yeni sezonun yaz dizilerinden biri olmaya aday gösterilen Cam Tavanlar’ın ilk bölümünde ne derece etkili olacağı da merak edilmekte.

Cam Tavanlar 1. Bölüm Özeti

İş yaşamında bulunduğu konuma ulaşabilmek adına büyük zahmetler ve zorlu mücadeleler sergileyen 'Leyla' ile sırf erkek olduğu için hayatta her şey kendisine altın tepside sunulmuş 'Cem' arasındaki rekabetin aşka dönüştüğü muhteşem bir alt yapıt.

Cam Tavanlar Dizi Konusu

İlk olarak 1978 yılında Marilyn Loden tarafından bir konferansta özellikle kadınların iş hayatlarında maruz kaldıkları ayrımcılık yüzünden kariyerlerinde yükselmelerinin engellenmesini anlatmak adına bir benzetme olan 'Cam Tavanlar' tabiri o günden bu güne kadar küresel çapta büyük bir ilgi görmektedir.

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı ‘Cam Tavanlar’ dizisinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi isimlerde yer alıyor.

Cam Tavanlar 2. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Cam Tavanlar 1. Bölüm İzle İçin Tıklayınız

Cam Tavanlar 1. bölüm full tek parça! Cam Tavanlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Cam Tavanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.