Çakallarla Dans 4 filmi konusu nedir? İşte Çakallarla Dans 4 oyuncuları!

Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak Çakallarla Dans 4 filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Çakallarla Dans 4 filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Çakallarla Dans 4 filmi konusu nedir? İşte Çakallarla Dans 4 oyuncuları!

Çakallarla Dans 4 filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Çakallarla Dans 4 filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Çakallarla Dans 4 filmi konusu nedir? İşte Çakallarla Dans 4 oyuncuları!

ÇAKALLARLA DANS 4 FİLMİNİN KONUSU

Fikirtepe’nin has çocukları, Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet ekonomik sebeblerden dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır. Günün birinde berber Hüseyin abi bizimkilerin karşısına çılgın bir planla gelir. Almanya'daki dayıoğlu vefat ettiğinde vasiyet olarak ona, neyi işaret ettiği belirsiz bir harita bırakmıştır. Bunun bir hazine haritası olduğuna kanaat getiren dört kafadar Edirne’ye doğru yola koyulur...

ÇAKALLARLA DANS 4 OYUNCULARI

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Didem Balçin, Murat Akkoyunlu, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Tim Seyfi

Çakallarla Dans 4 filmi konusu nedir? İşte Çakallarla Dans 4 oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.