Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan'dan ilk açıklama geldi!

Duygu Sarışın ile ilişkisini bitiren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un kendisinden 14 yaş büyük manken Ece Sükan ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Ortaya atılan iddiaların ardından Sükan, sessizliğini bozdu.

Çağatay Ulusoy'un, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Stilist ve oyuncu Ece Sükan'ın kalbinin uzun süredir boş olması, yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un da ocak ayında Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini bitirmesi, bu iddiaları güçlendirdi.

Bir dizide birlikte rol alan Ulusoy ile Sükan, arife akşamı Bensu Soral ve Rıza Kocaoğlu ile çıktıkları eğlence gecesinde birlikte objektiflere de yansımıştı.

Sabah'tan Bülent Cankurt, 'Ece Sükan ve Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor?' sorusunu bugünkü köşesine yanıtladı ve merak edilenleri açıkladı. İşte Cankurt'un yazısındaki o kısım:

Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan'dan ilk açıklama geldi!

"DURUM BUNDAN İBARET"

"Geçtiğimiz gün bir partide karşılaştığım Ece Sükan'a hemen bu iddiayı sordum. Ece; "Çağatay benim çok eski arkadaşım. Aynı projede yer aldığımız için son dönemde çok sık bir araya gelmeye başladık. Durum bundan ibaret" dedi.

"KESİNLİKLE ÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK"

Yani Ece özetle "sadece arkadaşız" deyince ben de "Birçok ünlünün yaptığı gibi sonra çıkıp 'O zaman ilişkinin adını koymamıştık' deyip aşkınızı açıklamazsınız değil mi?" dedim. "Kesinlikle öyle bir şey olmayacak" diyerek bu aşk dedikodularına son noktaya koydu"

Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan'dan ilk açıklama geldi! ile ilgili etiketler Ece Sükan Çağatay Ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.