Buse Varol'un 'Tektaş' sevdası!

Dün akşam düzenlenen görkemli bir törenle sevgilisi Alişan ile dünyaevine giren oyuncu Buse Varol, düğün sonrası ilk iş olarak sosyal medya hesabından soyadını değiştirdi.

Oyuncu Buse Varol ve şarkıcı Alişna, magazin dünyasında yılın düğünü olarak adlandırılan törenle evlendi. Düğüne 20 dakika kala paylaşım yapmayı bırakan Varol, soyadını değiştirmek için Instagram'a girdi.

VAROL'U TEKTAŞ YAPTI

12 gün önce Alişan ile fotoğrafını paylaşan Buse Varol, "Bu Alişan ile Varol olarak son fotoğrafım. Allah'ın izniyle 12 gün sonra Tektaş olarak ilk fotoğrafımızı koyacağım" demişti. Sözünde duran oyuncu düğünden fotoğraf paylaşmak yerine ilk iş olarak soyadını değiştirdi.

İKİYE BÖLÜNDÜLER

Oyuncunun düğün sonrası hemen soyadını değiştirmesi sosyal medyayı ikiye böldü. Varol'un soyadını değiştirmesini bir kısım kullanıcı onaylarken bir kısımda görgüsüzlük olarak yorumladı.

Buse Varol'un 'Tektaş' sevdası! - Resim : 2

Buse Varol'un 'Tektaş' sevdası! ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan Instagram soyadı tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.