Erdoğan'dan onay almadan 'Evet' demedi!

Alişan ve Buse Varol dün akşam düzenlenen ve şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı törenle evlendi. Alişan, Erdoğan'dan onay alınca "Evet" cevabını verdi.

Alişan ve Varol'un akşam saatlerinde yapılan nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı.

ONAY ALINCA EVET DEDİ

Ünlü akınının yaşandığı törende nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, Alişan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin alarak 'Evet' demesi salonda gülüşmelere neden oldu.

Erdoğan'dan onay almadan 'Evet' demedi!
CÜZDANI BUSE VAROL'A VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ünlü çifte iyi dileklerini sunduktan sonra evlilik cüzdanını Buse Varol'a verdi. Nikah törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondan ayrıldı.

Erdoğan'dan onay almadan 'Evet' demedi! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.