Buse Narcı direk dansı görüntüleri!

Buse Narcı direk dansı görüntüleri ile sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi. Özcan Deniz’le yaşadığı aşkla tanınan Buse Narcı’nın adı kısa bir süre önce de şarkıcı Sinan Akçıl’la anılmıştı. Özcan Deniz’le yaşadığı aşkla tanınan Buse Narcı’nın adı kısa bir süre önce de şarkıcı Sinan Akçıl’la anılmıştı. İşte Buse Narcı direk dansı görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Buse Narcı direk dansı görüntüleri! Direk dansı son zamanlarda trendler arasında yer alıyor. Bu modaya Buse Narcı, paylaştığı görüntüler ile dahil oldu. Özcan Deniz ile yaşadığı aşk ile tanınan Narcı'nın görüntüleri sosyal medyada araştırılıyor. İşte Buse Narcı direk dansı görüntüleri! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Buse Narcı direk dansı görüntüleri!

Geniş kitleler tarafından oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’le yaşadığı aşkla tanınanBuse Narcı’nın adı kısa bir süre önce de şarkıcı Sinan Akçıl’la anılmıştı.

AYRILIK ACISINI KOLAY ATLATTI

Birbirlerini tanıma sürecini geçemeyen ikilinin kısa süren ilişkisi sonrasında her iki taraf da hayatına dönerken Narcı yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Pek çok ünlü isim gibi direk dansına merak saldığı görülen Narcı, InstaStory kısmından da direğin üzerindeyken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Buse Narcı direk dansı görüntüleri! - Resim : 2

BUSE NARCI

Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini Ammar 2: Cin İstilası filmi ile yaşayan Buse Narcı daha sonra 4N1K filminde rol almıştır. İlk dizi deneyimini ise Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan; kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül isimlerin yer aldığı Türk Malı dizisinde Selin Kuzu karakterini canlandırmıştır.

Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Buse Narcı direk dansı görüntüleri! ile ilgili etiketler Buse Narcı direk dansı görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.