Bursa'nın CHP'li adayı Şükrü Erdem'den skandal sözler: Bana güvenin Öcalan terörist değil!

Bursa’da CHP'li Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem, terörist elebaşı Öcalan’ın hain ve terörist olmadığını söyledi. Skandal anlar saniye saniye kamerada.

DEM Parti ile Kandil'den gelen talimat sonrası 'Kent Uzlaşısı' adı altında ittifak yapan CHP'nin terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışan skandal açıklamalarının ardı arkası kesilmiyor.

Sabah'ta yer alan görüntülerde, CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, "Abdullah Öcalan ilk olarak terörist değildi. Siz bana güvenin, adam hain değil" şeklinde küstah ifadeler kullandı.

Bursa'nın CHP'li adayı Şükrü Erdem'den skandal sözler: Bana güvenin Öcalan terörist değil!

Türkiye, Irak'ın kuzeyinde terör örgütünü bitirmek için hazırlıklar yaparken CHP'li başkan adayı Erdem'in, "Artık PKK falan yok. Bitti o işler" şeklinde konuşması da dikkat çekti.

Bursa'nın CHP'li adayı Şükrü Erdem'den skandal sözler: Bana güvenin Öcalan terörist değil! - Resim : 2

 

Bursa'nın CHP'li adayı Şükrü Erdem'den skandal sözler: Bana güvenin Öcalan terörist değil! ile ilgili etiketler PKK CHP Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.