Bursa'da silahlı saldırı: 1'i yoldan geçen 2 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde silahlı saldırı yapıldı. Bir kişi, husumetlisi olduğu kişiye ateş açarken, kurşunlardan biri yoldan geçen bir kişiye isabet etti. Saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi'nde, henüz ismi öğrenilemeyen şahıs, husumetlisi olan Hasan K.'yı bacaklarından yaraladı. Tabancadan çıkan mermilerden biri de yoldan geçen Ramazan U.'nun bacağına isabet etti.

Bursa'da silahlı saldırı: 1'i yoldan geçen 2 yaralı

Saldırgan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralılar özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralılardan 32 yaşındaki Hasan K., Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Bursa'da silahlı saldırı: 1'i yoldan geçen 2 yaralı ile ilgili etiketler Bursa silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.