Bursa'da Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde ilginç anlar! İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un amigoluk görüntülerine hem idari hem de ceza soruşturması

Bursa'da CHP'li Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde ilginç anlar yaşandı. Seçimleri tarafsızlıkla yönetmesi beklenen Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us, CHP’li Bozbey’in mazbata töreninde amigoluk yaptı.

31 Mart yerel seçimler geride kalırken, kazanan belediye başkanları mazbatalarını almaya başladı. Mazbatasını alan belediye başkanlarından birisi de Mustafa Bozbey oldu. Bursa'da CHP'li Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde ilginç anlar yaşandı. Seçimleri tarafsızlıkla yönetmesi beklenen Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us, CHP’li Bozbey’in mazbata töreninde amigoluk yaptı. Mehmet Us'un Bozbey'e yönelik "Canla başla çalıştınız, Mustafa Bozbey başkanınız... Alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz? Biraz daha lütfen." sözleri Bursa'daki seçimlerin tarafsızlığını ve güvenilirliğini bir kez daha sorgulattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yeni Şafak'ın haberine göre; Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un tepki çeken görüntüleri hakkında Yüksek Seçim Kurulu, idari soruşturma başlattı. Ayrıca Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı da Mehmet Us hakkında ceza soruşturması başlattı.

Us hakkında HSK'nın da soruşturma başlatması bekleniyor..

Bursa'da Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde ilginç anlar! İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un amigoluk görüntülerine hem idari hem de ceza soruşturması ile ilgili etiketler Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.