Bursa'da koca vahşeti: Uzaklaştırma kararı biten adam, eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Bursa’da daha önceden uzaklaştırma kararı da bulunan koca eşini sol göğsünden bıçakladı. Ambulansla Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 4 çocuk annesi kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi Oylat Caddesi üzerinde bir apartman dairesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, daha önceden uzaklaştırma kararının da bulunduğu M.A.A. (34) 4 çocuk annesi eşi Burcu Ayda’yı (32) sol göğsünden bıçakladı.

Bursa'da koca vahşeti: Uzaklaştırma kararı biten adam, eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Burcu Ayda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri şüpheli M.A.A’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Bursa'da koca vahşeti: Uzaklaştırma kararı biten adam, eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti cinayet Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.