Bursa'da hayvanseverleri kızdıran görüntü! Kargaları öldürüp ağaca astı

Bursa'da hayvanseverler, av tüfeğiyle vurarak telef ettiği kargaları bahçesindeki ağaçlara astığı iddia edilen kişiye tepki gösterdi.

Patileri ve Doğayı Sevenler Koruyanlar ve Yaşatanlar Derneği (Patisev) Başkanı Mefaret Özmez,  yaptığı açıklamada, kentte yıllardır sokak hayvanlarını beslediklerini söyledi.

YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Nilüfer ilçesinde sokak hayvanlarını beslerken çevredeki incir bahçesinde üzücü bir durumla karşılaştıklarını belirten Özmez, şöyle konuştu:

"Bu kişi kargaları tüfekle telef ettikten sonra ağaçlara asıyormuş. Ördek avlamak için yavru ördekleri de öldürüp astığı söyleniyor. Bahçede iki köpek de aç ve sefil durumda. Bahçe sahibi bu hayvanlara çok büyük eziyette bulunuyor. Telef olan kargaları gören diğer kargaların çırpınışlarını görmeniz lazım."

Özmez, gereken işlemin yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

(AA)

Bursa'da hayvanseverleri kızdıran görüntü! Kargaları öldürüp ağaca astı

Bursa'da hayvanseverleri kızdıran görüntü! Kargaları öldürüp ağaca astı - Resim : 2

Bursa'da hayvanseverleri kızdıran görüntü! Kargaları öldürüp ağaca astı - Resim : 3

Bursa'da hayvanseverleri kızdıran görüntü! Kargaları öldürüp ağaca astı ile ilgili etiketler Bursa karga hayvansever
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.