Burhan Kuzu'ya FETÖ'cü yakınının tahliyesi için rüşvet teklif eden CHP milletvekili kim?

Bir süre önce koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu'nun danışmanlığını yapan Sinan Çiftçi önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçi, Kuzu'ya para teklif ederek FETÖ'den içeri giren bir yakınının tutuksuz yargılanması için talepte bulunan CHP'li milletvekilinin kim olduğunu da söyledi.

Gazeteci Şaban Sevinç, yayın yönetmenliğini yaptığı BİZİM TV adlı Youtube kanalında, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu'nun bir süre danışmanlığını yapan Sinan Çiftçi'yi canlı yayında konuk etti.

Burhan Kuzu'ya FETÖ'cü yakınının tahliyesi için rüşvet teklif eden CHP milletvekili kim?

Çiftçi, bazı siyasilerin ve işadamlarının, FETÖ'den cezaevine girenlerin yakınlarının Burhan Kuzu'dan bir takım yardım talebinde bulunduklarını anlattı.

Kuzu'nun bu taleplerden bazılarının yerine getirmek için görüşmeler yaparak aracı olduğunu belirten Sinan Çiftçi, Burhan Kuzu'ya para teklif ederek FETÖ'den içeri giren bir yakınının tutuksuz yargılanması için CHP Hatay milletvekili Serkan Topal'ın da talepte bulunduğunu açıkladı.

Çiftçi, FETÖ borsasına dair de önemli açıklamalarda bulundu.

Burhan Kuzu'ya FETÖ'cü yakınının tahliyesi için rüşvet teklif eden CHP milletvekili kim? ile ilgili etiketler Burhan Kuzu FETÖ sinan çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.