Cipiyle TIR'ın altına girmişti: Yürekler ağza geldi! Ölümden dönen şarkıcı Tan Taşçı'dan ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Burdur'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle yürekleri ağza getirmişti. Cipiyle TIR'a arkadan çarpan ve sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılan ünlü şarkıcıdan korkutan kaza sonrası ilk açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı'dan dün sabah saatlerinde kötü haber gelmişti. Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda vereceği konser için seyir halinde olan Tan Taşçı'nın içinde bulunduğu cip, Burdur'un Bucak ilçesinde TIR'a arkadan çarpmıştı. 

Kazada lüks cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile menajeri Ecmal Kayahan ve Mehmet Emre yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye bölgeye sevk edildi.

ARAÇTA SIKIŞAN TAN'I İTFAİYE ÇIKARDI

İtfaiye ekiplerinin olay yerinde gelerek yaptığı çalışmalar sonucunda araçta sıkıştığı yerden çıkarılan ve hafif yaralı olan Tan Taşçı, Taşçı'nın menajeri Kayahan ve yanlarında bulunan Mahmut Emre, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU

Hafif yaralanan, hayati tehlikelerinin olmadığı belirtilen Tan Taşçı ve diğer iki yaralı, tedavi sonrası kendi istekleriyle hastaneden ayrıldı. Kaza geçiren şarkıcının, Antalya konserine gittiği öğrenildi.

KORKUTAN KAZANIN ARDINDAN İLK PAYLAŞIM!

Kazanın ardından Tan Taşçı'dan konuyla ilgili ilk paylaşım geldi. Resmi Twitter hesabından peş peşe iki mesaj yayınlayan Taşçı, şöyle konuştu:

"Tabii ki bugünkü hayalimizi de gerçekleştireceğiz Antalya."

"Henüz gerçekleşmesi gereken hayallerimiz varmış"

 

Cipiyle TIR'ın altına girmişti: Yürekler ağza geldi! Ölümden dönen şarkıcı Tan Taşçı'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Tan Taşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.