Ünlü şarkıcıdan kötü haber: Tan Taşçı'nın aracı TIR'la çarpıştı! İşte sağlık durumu

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı'nın aracı Burdur'da TIR'la çarpıştı. Çarpışma nedeniyle Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Ünlü şarkıcının sağlık durumu merak edildi. İşte detaylar...

Şarkıcı Tan Taşçı ve menajeri Ecmel Kayahan, Burdur'un Bucak ilçesinde kaza geçirdi. Tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı.

Ecmel Kayahan idaresindeki cip, Bucak- Antalya kara yolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu yakınında aynı istikamette ilerleyen Murat Bedir yönetimindeki 15 NK 616 plakalı tırla çarpıştı.

Ünlü şarkıcıdan kötü haber: Tan Taşçı'nın aracı TIR'la çarpıştı! İşte sağlık durumu

TAN TAŞÇI'NIN SAĞLIK DURUMU

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri olduğu öğrenilen Ecmel Kayahan ve yanlarındaki Mahmut Emre sağlık ekiplerince Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ünlü şarkıcıdan kötü haber: Tan Taşçı'nın aracı TIR'la çarpıştı! İşte sağlık durumu - Resim : 2

Hayati tehlikeleri olmadığı belirtilen Taşçı'nın ve diğer iki kişinin hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

 

 

Ünlü şarkıcıdan kötü haber: Tan Taşçı'nın aracı TIR'la çarpıştı! İşte sağlık durumu ile ilgili etiketler Tan Taşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.