Burcu Esmersoy reklam anlaşmaları sayesinde yeni yılda para basacak

Kendisinden 15 yaş küçük olan yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan 45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy sosyal medya reklamına zam yaptı. Sosyal medya hesabında 4 milyon takipçisi olan Burcu Esmersoy'un yeni yıl için tanıtım fiyatı dudak uçuklattı.

Sosyal medya hesabından yaptığı reklam anlaşmaları sayesinde adeta servet kazanan Burcu Esmersoy 2023'te de para basacak. Esmersoy, sosyal medya reklamına zam yaptı. Yeni yıl için tanıtım fiyatı dudak uçuklattı.

Posta'da yer alan habere göre; Yeni yıl için tanıtım fiyatını belirleyen Esmersoy, ana sayfasında süresiz kalacak post için dudak uçuklatan bir rakam istiyor.

24 SAATLİK HİKAYELERDEN 30 BİN TL ALACAK

Esmersoy, yeni yılda yapacağı reklamlar için 100 bin TL talep ediyor. Gün sayısına göre ise fiyatlar 30 bin TL'den başlıyor. Sadece 24 saat görülebilen hikayelerde ürün tanıtma bedeli ise 30 bin TL.

Öte yandan sevgilisi Nazım Akmandil'den İtalya'da evlenme teklifi alan Burcu Esmersoy nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

 

 

Burcu Esmersoy reklam anlaşmaları sayesinde yeni yılda para basacak ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.