Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil'in düğün tarihi netleşti

45 yaşındaki ünlü sunucu ile kendisinden 15 yaş küçük olan yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu. Yaklaşık 1 yıldır birliktelik yaşayan çift 2023 yılının Eylül ayında nikah masasına oturacak. İşte detaylar...

2005–2008 yılları arasında Massimo Cusimano ile, 2018–2019 yılları arasında Berk Suyabatmaz ile evli olan Burcu Esmersoy 3'üncü kez nikah masasına oturacak. Yaz başında İtalya tatili sırasında sevgilisi Nazım Akmandil'den evlenme teklifi alan Burcu Esmersoy'un evleneceği tarih belli oldu.

Nazım Akmandil ile mutlu bir birliktelik sürdüren Burcu Esmersoy'un düğün tarihi belli oldu. Otellerdeki doluluk nedeniyle gün bulmakta zorlanan ikili, Eylül 2023'te nikah masasına oturacak.


Burcu Esmersoy, 1 yıldır birlikte olduğu yazılımcı Nazım Akmandil'den yaz başında İtalya'da evlilik teklifi almıştı. Teklifin ardından düğün için hazırlıklara başlayan Esmersoy, düğün tarihi için otel engeline takılınca tarih belirleyemediler. Bir süredir hazırlık yapan çiftin düğün tarihi netleşti.

EYLLÜL 2023'TE NİKAH MASASINA OTURACAKLAR

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda düğün için yer bulamadıklarını söyleyen Esmersoy, "Otel dolu. Bize '2023'te görüşelim' diye mail attılar. Biz de 'Biri düğününü iptal ederse bize haber verin' dedik. Bekliyoruz. İstediğim bir tarih var onu ayarlamaya çalışıyorum" diye konuşmuştu.

Esmersoy ve Akmandil'in merakla beklenen düğün tarihi belli oldu. Eylül 2023'te nikah masasına oturacak olan çift kaporayı da ödedi.

BURCU ESMERSOY'UN EVLİLİKLERİ

Burcu Esmersoy, iki kez evlilik yaptı ve evlilikleri kısa sürdü. İlk evliliği Massimo Cusimano ile 2005 yılında oldu ve 2008 yılında boşandı. İkinci evliliğini 2018 yılında Berk Suyabatmaz ile yaptı, bir yıl sonra evlilikleri sona erdi.

 

 

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil'in düğün tarihi netleşti ile ilgili etiketler Nazım Akmandil Burcu Esmersoy Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.