Burak Yılmaz'dan Beşiktaş açıklaması

Ülkemizde 4 büyük takımda da forma giyen golcü futbolcu Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklamıştı. Kariyerinde son olarak Fortuna Sittard için ter döken eski milli futbolcunun yeni adresi ve görevinin ne olacağını herkes merak ediyor. Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü olmaya bir hayli yakın olduğunu söyledi.

Eski milli futbolcu Burak Yılmaz, Hollanda 1. Lig (Eredivisie) ekibi Fortuna Sittard'dan ayrıldığını duyurmuştu. Burak Yılmaz, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Gelecek yıl Fortuna Sittard'da oynamayacağım. Kulüpte neler yaşandığını en kısa zamanda açıklayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Futbolculuk kariyerine nokta koyan Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olmaya hazırlanıyor. Habertürk'te yer alan habere göre; Beşiktaş için yaptığı açıklamada Yılmaz, "Görüşüyoruz olacak inşallah" ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz, futbolculuk kariyerinde 2 dönem siyah-beyazlı formayı giymişti.

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş açıklaması ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Beşiktaş Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.