Burak Özçivit'in etrafını bu kez erkek hayranları sardı! Oyuncu, Pakistan'da az kalsın eziliyordu

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Pakistan'da yüzlerce erkek hayranının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranları tarafından etrafı sarılan ünlü oyuncu ezilme tehlikesi geçirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin en yakışıklı erkek oyuncuları arasında gösterilen Kara Sevda, Kuruluş Osman, Çalıkuşu, Küçük Sırlar gibi yapımlarda rol alan Fahriye Evcen'in eşi Burak Özçivit, bir parfüm markasının lansmanı için gittiği Pakistan'da neye uğradığını şaşırdı. Özellikle kadınlar tarafından sevilen ünlü oyuncu Özçivit'in etrafını bu kez erkek hayranları sardı.

EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU!

Pakistan'a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit'i yüzlerce erkek hayranı karşıladı. Hayranlarının bir anda Özçivit'in etrafını sarmasıyla birlikte arbede yaşandı. Ezilme tehlikesi geçiren Özçivit, güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kurtuldu. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burak Özçivit'in etrafını bu kez erkek hayranları sardı! Oyuncu, Pakistan'da az kalsın eziliyordu

Burak Özçivit'in etrafını bu kez erkek hayranları sardı! Oyuncu, Pakistan'da az kalsın eziliyordu ile ilgili etiketler Burak Özçivit Pakistan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.