Burak Özçivit'e şok soru... Hazırlıksız yakalandı!

Burak Özçivit'e Brüksel'de Fahriye Evcen soruldu. Oyuncu ne yanıt vereceğini şaşırdı.

Burak Özçivit, 'Kardeşim Benim 2'nin tanıtımları için ülke ülke geziyor. Oyuncu geçtiğimiz gün Brüksel Kinepolis'teydi. Burada yapılan galaya katılan bir vatandaş Burak Özçivit'e, "Burak Bey, Fahriye nerede? Biz buraya onu görmeye gelmiştik" dedi. Soru karşısında ne cevap vereceğini şaşıran Özçivit, "O şimdi filmi izliyor" diyerek soruyu geçiştirmeye çalıştı.

Reklam ve film çekimleri sırasında eşini yalnız bırakmayan Fahriye Evcen'in Brüksel'e gitmemesi hayranlarını şaşırttı.

Güzel oyuncuyu Fahriye Evcen Brüksel'de yoktu ama Berlin'de eşini yalnız bırakmadı. Önceki gün eşini Berlin galasında Burak Öçivit'in yanında yer alan Evcen, gösterimin ardından Dusseldorf'ta gezintiye çıktı.

fahriye-nin-askeri-10338678

Almanya doğumlu olan Fahriye Evcen, Dusseldorf sokaklarından da renkli paylaşımlara imza attı. Evcen, renkli asker maketiyle de böyle poz verdi. Bunu gören hayranları da "Fahriye'yi Burak'tan başka kimse koruyamaz" dedi. (Takvim)

Burak Özçivit'e şok soru... Hazırlıksız yakalandı! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Fahriye Evcen Berlin soru
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.