Burak Özçivit umduğunu bulamadı!

Burak Özçivit ve Murat Boz'un bir araya geldiği 'Kardeşim Benim 2' filmi ilk filmlerinin başarısını arattı. İkili çektikleri devam filminden umduklarını bulamadı.

Şarkıcı Murat Boz’la birlikte 'Kardeşim Benim' filminin ikincisi için kamera karşısına geçen oyuncu Burak Özçivit geride bıraktığımız hafta sonu hayranlarıyla buluştu.

Beyaz perdede ilki büyük ilgi gören Kardeşim Benim filminin ikincisi ile seyirciyle buluşan Burak Özçivit ne yazık ki seyirci performansına bakınca ilk filmin başarısına ulaşamadı.

Kardeşim Benim filmi yayınladığı hafta sonu ilk üç gün 403 bin kişiye ulaşırken, Burak Özçivit ve Murat Boz’u yeniden bir araya getiren Kardeşim Benim 2 filmi ilk üç gün 212 bin kişiye ulaştı. Böylelikle Özçivit ve Boz, ilk filmlerinin başarısının neredeyse yarısında kalmış oldu.

kardesim-benim-sli

ASLI ENVER'İN ETKİSİ Mİ?

'Kardeşim Benim'de ikiliye eşlik eden Aslı Enver, ikinci filmde yer almamıştı. İlk filmdeki başarının korkunamaması izleyicilerce Aslı Enver'in olmayışına da bağlandı. Boz ve Enver'in filmdeki uyumu oldukça ilgi çekmişti.

Burak Özçivit umduğunu bulamadı! ile ilgili etiketler Aslı Enver Murat Boz Burak Özçivit kardeşim benim 2
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.