Paylaşımı tepki çekmişti! Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması

Oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nda Fransa-İngiltere maçını izlemek için gittiği Katar'da Hollywood oyuncusu Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Özçivit'in sosyal medya hesabından, cinsel istismar suçuyla yargılanan Kevin Spacey ile fotoğraflarını paylaşması tepki çekmişti. Tepki görünce fotoğraf karelerini silen ünlü oyuncu konu ile ilgili bir de açıklama yaptı.

Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Oscar Ödüllü aktör Kevin Spacey ile bir araya gelen oyuncu Burak Özçivit yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi olmuştu. Cinsel istismar suçuyla yargılanan Oscar Ödüllü aktör Kevin Spacey ile çekilen fotoğraflarını gelen tepkilerin ardından hesabından silen Özçivit konu ile ilgili de bir açıklama yayınladı.


Özçivit konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


''Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım. ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi bu hassasiyet, bundan sonra da böyle olacak.''

''Böyle hassas konulardan nemalanmaya çalışacak kadar açık olmayın. Kamuoyuna saygılarımla''

Paylaşımı tepki çekmişti! Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması - Resim : 2

Paylaşımı tepki çekmişti! Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması - Resim : 3

 

Paylaşımı tepki çekmişti! Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması ile ilgili etiketler Kevin Spacey Burak Özçivit Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.