Burak İnce ve Emre Demir, The Guardian'ın 60 genç yetenek listesinde yer aldı

İngiltere'ni "saygın" gazetesi The Guardian, 2021 yılının gelecek vadeden 60 genç yeteneği listesini yayınladı. Altınordu'nun 17 yaşındaki golcüsü Burak İnce ile Kayserispor'dan Barcelona'ya transferiyle adından söz ettiren Emre Demir de listede yer aldı...

Altınordu'nun 17'lik golcüsü Burak İnce, Kayserispor'lu Emre Demir'le birlikte İngiliz The Guardian'ın her sene yenilediği gelecek vaadeden 60 oyuncu arasında yer aldı. Burak'tan Altınordu'nun parlattığı en son yıldız diye bahsedilen haberde "17 yaşında A Takım'da yıldızı parladı. Geleceği oldukça açık. Muhteşem bir tekniği ve dripling kabiliyeti var. En önemli yeteneği vizyonu ve oyunu okuyabilmesi" dendi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'nun Burak İnce hakkındaki "Burak çok genç bir oyuncu. Kendini geliştirmesi halinde çok iyi olacaktır. Oyunun psikolojik yönünü iyi oynadığı takdirde Real Madrid seviyesinde bir oyuncu haline gelecektir. Çok yakın bir zamanda onu Avrupa'nın ilk 5 liginde oynadığını görürsek şaşırmayın" görüşüne de yer veren The Guardian gazetesi, Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir ile ilgili bilgilere de yer verdi.

15 YAŞINDA A TAKIMDA OYNADI

İsmi Bundesliga ekipleriyle anılmaya başlanan Burak İnce ilk kez 2019-20 sezonunda 15 yaşındayken Altınordu A takım forması giydi. Genç yıldız adayı o sezon 1. Lig'de 21 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı. 2020-21'de ligde 28 maçta 5 gole imza atan Burak, kupada 2 maçta 1 gol kaydetti. Burak İnce, bu sezon Altınordu formasıyla 7 maça çıktı. 

THE GUARDİAN'IN GELECEĞİN 60 GENÇ YETENEĞİ HABERİ ÇİN TIKLAYIN

Burak İnce ve Emre Demir, The Guardian'ın 60 genç yetenek listesinde yer aldı

Burak İnce ve Emre Demir, The Guardian'ın 60 genç yetenek listesinde yer aldı ile ilgili etiketler Altınordu The Guardian Burak İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.