"Bunlarla aynı çatı altında mıyız? Bu bir güvenlik sorunudur!"

Adıyaman kırsalında 29 Nisan 2017'de öldürülen terörist Volkan Bora ile samimi şekilde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel'e tepkiler dinmiyor. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, "Bunlarla aynı çatı altında mıyız? Bu bir güvenlik sorunudur." dedi.

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un köşe yazısında HDP'li vekil Semra Güzel ile ilgili paylaştığı bilgi ve görseller adeta Türkiye gündemine oturdu. Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle terör kampındaki pozları büyük tepki çekti.

Söz konusu görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Yaşanan skandala bir tepki de AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız'dan geldi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Yıldız, "Bunlarla aynı çatı altında mıyız? Bu bir güvenlik sorunudur." dedi.

"İTTİFAK ORTAKLARI HÂLÂ SESSİZ"

Yıldız şöyle devam etti;

"Terörden arındır(a)madığı diliyle demokratik siyaseti ajite eden HDP’yi Gazi Meclisimize sokmak için “Her evden HDP’ye bir oy” diyenler ile HDP’nin parmak sallayarak “HDP’ye gönül verenlerin oylarıyla o koltuklardasınız” sözünü yutan ittifak ortakları hâlâ sessiz. Hâlâ."

 

"Bunlarla aynı çatı altında mıyız? Bu bir güvenlik sorunudur!" ile ilgili etiketler HDP PKK volkan bora semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.